heiderust logo

TARIEVEN / CHECK-IN

Tarief Camperplaats
Wij streven er naar om de prijzen voor iedereen betaalbaar te houden, ondanks de stijgende energie tarieven. Verbruikt u meer stroom dan gebruikelijk, bijvoorbeeld door het gebruik van een airco of een elektrische kachel, dan betaald u een toeslag.

€ 18,- p/d  all-in standplaats 2 pers.
€ 2,- p/d energietoeslag bij gebruik kachel of airco (hier wordt op gecontroleerd)
1 pers. = (min -) € 1,-
Elke persoon extra = (+) € 4,-
Kinderen tot 4 Jaar gratis
Huisdier gratis

Tarief Tentenveld
€ 13,- p/d op basis van 1 persoon. Bij 2 personen: € 16,-

Tarief 2/4 persoons Trekkershut
Op basis van 1-2 personen: €45,- Iedere persoon meer = + € 7,50

Tarief fietsverhuur
€ 10,00 p/d – € 25,00 p/wnd – € 50,00 p/week

Reserveren is bij ons ivm persoonlijke omstandigheden niet mogelijk. Wij hanteren het vrije camperen principe, komen en gaan wanneer het de camperaar beliefd. Tarieven gelden vanaf aankomst tot 12.00 uur volgende dag.

All-in tarief  = incl. high speed WIFI, elektra 6 Amp. water ge-&verbruik, toeristenbelasting, afvalstoffenheffing, gebruik (verwarmde) sanitaire voorzieningen, fietsenstalling met laadpunt, gebruik recreaschuur. 

Check-in / Registreren
Bij aankomst aub zelfstandig inschrijven bij info-desk met envelop. De speciaal voorbedrukte enveloppen liggen hier in een bakje in het registratiehokje.
Invullen: Kenteken, Datum aankomst, Datum vertrek en het aantal personen. Het dagtarief (‘a contant en gepast) gaat in de envelop en vervolgens in de brievenbus van de receptiedeur. Indien geen contant geld voorhanden kan tegen een kleine vergoeding contactloos betaald worden. Betaling per dag / dagen dat u denkt te staan vooruit. Niet achteraf. Vervolgens zoekt u zich een geschikte plek, naar eigen believen, uit.

Check-out
Als regel geldt dat uw verblijf tot max. 12.00 uur duurt.
1/2 dag extra (in overleg) +€10,- 
Maximaal verblijf camper = 7 dgn.
Maximaal verblijf fietser met tent = 2 dgn.
Langer kan; maar dan in overleg met eigenaar/beheerder. 
Door boeken / Dagje langer blijven ?? Geen probleem, gewoon op de dag van uw eerder geplande vertrek het dagtarief voor 12:00 uur m.b.v. envelop bij boeken.

Poort dicht!
Omstreeks 22.00 uur gaat de slagboom dicht. U kunt dan niet meer met camper het terrein op of af. Eea om de avond & nachtrust te garanderen en ongewenst bezoek te weren. s’Morgens gaat de poort om 7:00 uur weer open. Houd rekening met uitrij tijden. Andere aankomst en vertrektijden in onderling overleg. U kunt hiervoor bellen / mailen.

Open: Fietsers en Camper Camping Heiderust is van 01 februari tot 31 oktober geopend

Omleidingen in verband met werkzaamheden N273

Tijdens de wegwerkzaamheden van 18 t/m 22 september aan de N273 blijft camperplaats Heiderust gewoon bereikbaar. Volg de omleidingsroute


This will close in 10 seconds