heiderust logo

GOLFEN

Op fiets, ja zelfs loopafstand vanaf onze camperplaats vindt U Golfclub De Berckt op het fraaie landgoed van kasteel de Berckt.
Naast de volwaardige 9 holes baan beschikt de golfclub ook over een 6 holes pitch & chip oefenbaan en verschillende oefenfaciliteiten. De baan kenmerkt zich door verschillende “risk en reward” par 4/5 holes en een aantal zeer uitdagende par 3 holes. Direct aan het mooie landelijke clubhuis ligt de overdekte en vrij toegankelijke driving range waar u kunt werken aan uw golfswing. Bezoekers die niet golfen zijn ook van harte welkom op ons ruime terras waar u kunt genieten van de landelijke ligging in het mooie Limburgse landschap.
Heeft u dus behoefte om uw geliefde sport ook tijdens uw vakantie te beoefenen dan is dit een unieke mogelijkheid welke wij u graag aanbieden. U ziet, Heiderust heeft u heel wat te bieden ! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, neem dan contact met ons dan wel golfclub de Berckt op en kom gerust eens kijken. Voor meer informatie: www.golfclubdeberckt.nl