heiderust logo

RECREATIESCHUUR & FIETSENSTALLING

Onze Fietsers & Camper Camping beschikt over een 40 M2 verblijfsruimte _ recreatieschuur. Deze is uitermate geschikt als slechtweer accommodatie voor de fietskampeerder maar ook als ontmoetingsruimte voor de camperaar.
In de recreatieschuur kunnen wij ook groepen camperaars ontvangen welke een verblijfsruimte zoeken voor een gezellig samenzijn. De ruimte is gezellig vintage/industrieel ingericht en beschikt over een koel/vrieskast – Oostenrijkse zithoek – tafel(s) met stoelen en een leeshoek met mini-bibliotheek. Ook zijn er lockers met stopcontact voorhanden zodat de fietskampeerder veilig zijn/haar GSM kan opladen. High speed WIFI eveneens voorhanden.

Verder stellen wij een overdekte fietsenstalling beschikbaar voor uw (elektrische) fiets. Zo hoeft uw fiets niet weer en wind te trotseren maar kan deze veilig droog binnen gestald worden. De stalling heeft de mogelijkheid tot opladen van uw e-bike. Wist u dat wij ook fietsen verhuren? Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Tarieven en kunt u ons vrijblijvend contacten.