heiderust logo

FACILITEITEN

Onze camperplaats beschikt over royale, camper harde, campeerplaatsen allen voorzien van 6 Ampère CEE stroomaansluiting. De vakken zijn zo gesitueerd dat ze allen nabij watertappunten en het centrale, stenen sanitairgebouw zijn gelegen. De kampeerplaatsen zijn onderling met groen (beukenhagen) afgescheiden zodat u de nodige vrijheid geniet. Verder verhuren wij een vakantie woning voor 5 personen en een 2/4 persoons trekkershut.
 
Als gast kunt u gratis gebruik maken van een goed onderhouden (en in de wintermaanden verwarmd) sanitairgebouw. het sanitairgebouw is uitgerust met douches, toiletten, urinoir, wascabines met warm en koud water, chemisch toiletstort, wasmachine en een ruimte om de vaatwas te doen. Er is een toilet en douche aanwezig voor minder validen. Voor toiletpapier is uiteraard gezorgd.

Op “Heiderust” is vanalles te beleven. Gooi eens een balletje op de jeu des boulesbaan of speel een spelletje Molky. Er is een separaat tentenveld evenals koelast met vriesvak voorhanden voor de tentkampeerder, onderweg met tent. Vanaf 2019 beschikt de camping over een vintage/industrieel ingerichte recreatieschuur / verblijfsruimte. Ideaal als slechtweer accommodatie voor de fietskampeerder maar zeker ook geschikt voor een gezellig samenzijn voor de camperaar. Ook een fietsenstalling voor uw (e)bike staat tot uw beschikking. Verder beschikt de camperplaats over een honden speel/ravot terrein.
 
De camperplaats is gelegen tussen het sfeervolle kastelendorp Baarlo, gelegen nabij de Maas & de stad Venlo. Baarlo ligt 2,5 km vanaf de camperplaats en Venlo 5 km. Baarlo kenmerkt een rijk verleden. Het heeft maar liefst 4 kastelen en nabij de historische dorpskern vindt u nog een wasplaats met bijbehorende watermolen. Vanuit Baarlo kunt u een kastelenwandeling maken langs kasteel d’Erp, kasteel de Berckt, kasteel de Raay en Huis Oyen, een kasteelboerderij uit de zestiende eeuw. Via het plaatselijke VVV kunt u diverse uitstapjes/excursies maken, onder meer naar de indrukwekkende stuw in de Maas.

Geen fiets mee genomen? Wij hebben 2 mooie fietsen te huur. Informeer naar de mogelijkheden! Daarnaast kunt u ook in ons dorp Baarlo bij een gerenommeerde fietsenmaker terecht. Hij verhuurt div. (elektrische) fietsen. 

Beperkte opening per 01 Nov.

Vanaf 01 November zal onze camperplaats beperkt geopend zijn. Wij bieden 8 Off-Grid plekken met elektra, water en bij geen vorst, een toilet aan. Onze verdere sanitaire voorzieningen zijn dan gesloten alsmede een groot gedeelte van ons campeerterrein.  Vanaf medio Februari zijn wij weer volledig geopend.

Ab dem 1. November ist unser Wohnmobilstellplatz eingeschränkt geöffnet. Wir bieten 8 Off-Grid-Spots mit Strom, Wasser und sofern kein Frost herrscht, eine Toilette . Unsere weiteren Sanitäranlagen bleiben dann geschlossen, ebenso wie ein Großteil unseres Campingplatzes. Ab medio Februar sind wir wieder vollständig geöffnet.  

This will close in 15 seconds