heiderust logo

CAMPERPLAATS

Onze camperplaats beschikt over royale, camper harde, campeerplaatsen allen voorzien van 6 Ampère CEE stroomaansluiting. De vakken zijn zo gesitueerd dat ze allen nabij watertappunten en het centrale, stenen sanitairgebouw zijn gelegen. De camperplaatsen zijn onderling met groen (beukenhagen) afgescheiden zodat u de nodige vrijheid & privacy geniet. Verder verhuren wij een vakantiewoning voor 4 personen en een 4 persoons trekkershut.
 
Als gast kunt u gratis gebruik maken van een goed onderhouden (en in de koude maanden verwarmd) sanitairgebouw. Het sanitairgebouw is uitgerust met gratis warme douches, toiletten, urinoir, wascabines, cassettetoilet stort, wasmachine en een overdekte ruimte om de vaatwas te doen. Er is een toilet en douche aanwezig voor minder validen. Voor toiletpapier is uiteraard gezorgd.

Op “Heiderust” is van alles te beleven. Gooi eens een balletje op de jeu des boulesbaan of speel een spelletje Molky. Er is een separaat tentenveld voorhanden voor de fietskampeerder, onderweg met tent. De camperplaats beschikt over een gezellige ingerichte recreatieschuur/verblijfsruimte. Ideaal als slechtweer accommodatie voor de fietskampeerder maar zeker ook geschikt voor een gezellig samenzijn voor de camperaar. Er is een koelkast met vriesvak aanwezig alsook kluisjes met elektrapunt voor een veilig opladen van uw gsm of powerbank. Ook een overdekte fietsenstalling (met laadpunt) voor uw (e)bike staat tot uw beschikking. Verder beschikt de camperplaats over een honden speel/ravot terrein.
 
Wij zijn gelegen tussen het sfeervolle kastelendorp Baarlo, gelegen nabij de Maas & de stad Venlo. Baarlo ligt circa 2,5 km vanaf de camperplaats en Venlo 5 km. Baarlo kenmerkt een rijk verleden. Het heeft maar liefst 4 kastelen en nabij de historische dorpskern vindt u nog een wasplaats met bijbehorende watermolen. Vanuit Baarlo kunt u een kastelenwandeling maken langs kasteel d’Erp, kasteel de Berckt, kasteel de Raay en Huis Oyen, een kasteelboerderij uit de zestiende eeuw. Via het plaatselijke VVV kunt u diverse uitstapjes/excursies maken, onder meer naar de indrukwekkende stuw in de Maas.

Geen fiets mee genomen? Wij hebben 2 mooie fietsen te huur. Informeer naar de mogelijkheden! Daarnaast kunt u ook in ons dorp Baarlo bij een gerenommeerde fietsenmaker terecht. Hij verhuurt div. (elektrische) fietsen