Op fiets, ja zelfs loopafstand vanaf onze camping Heiderust verrijst Golfclub De Berckt op het fraaie landgoed van kasteel de Berckt. Golfclub De Berckt is een professionele golf- en oefenaccommodatie, voor iedereen toegankelijk. Bart Sanders, gediplomeerd golfleraar, is samen met Paul Nagels, eigenaar van Kasteel de Berckt, de stuwende kracht achter dit mooie plan.
De golfbaan bestaat uit een volwaardige 9 holes baan, een 6 holes pitch/ chip oefenbaan en 6 holes puttinggreen. Naast verschillende "risk en reward" PAR 4/5 holes kenmerkt de baan zich door een aantal zeer uitdagende PAR 3 holes.
Direct aan het mooie landelijke clubhuis ligt de overdekte driving range waar u kunt oefenen aan uw techniek en tussendoor een kopje koffie kunt drinken. Vanaf het ruime terras kunt u genieten van de landelijke ligging in het mooie Limburgse landschap. Heeft u dus behoefte om uw geliefde sport ook tijdens uw vakantie te beoefenen dan is dit een unieke mogelijkheid welke wij u graag aanbieden. U ziet, camping Heiderust heeft u heel wat te bieden !
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, neem dan contact met ons dan wel golfclub de Berckt op en kom gerust eens kijken.
Voor meer informatie: www.golfclubdeberckt.nl