Tarief Camperplaats
€ 16,- p/d  all-in standplaats / 1-2 pers.
Elke persoon extra = (+) € 3,50
Kinderen tot 4 Jaar gratis
Huisdier gratis

In de periode 1-11 tot 1-4 geldt een toeslag van €1,50 p/d ivm verwarmd sanitairgebouw en hoger verbruik elektra.

Tarief Tentenveld
€ 10,00 p/d op basis van 1 persoon. Bij 2 personen: € 13,50

Tarief 2/4 persoons Trekkershut
De kosten p/n zijn:  1-2 personen €40,- Iedere persoon meer = + €5,-

Reserveren is bij ons niet mogelijk. Wij hanteren het vrije camperen principe, komen en gaan wanneer het de camperaar beliefd. Wij hebben over het algemeen altijd plek (muv Pasen & He-Pi)
Tarieven gelden vanaf aankomst tot 12.00 uur volgende dag
Tarief = incl. WIFI, elektra, water ge-&verbruik, toeristenbelasting, verwarmd sanitairgebouw, fietsenstalling met laadpunt, gebruik recreaschuur. Electrische kachels en airco's niet toegestaan 🚫

Check-in / Registreren
Bij aankomst aub zelfstandig inschrijven bij info-desk met envelop. De speciaal voorbedrukte enveloppen liggen hier in een bakje in het registratiehokje. Dit geldt ook voor de fiets / tentkampeerder.

Invullen: Kenteken, Datum aankomst, Datum vertrek en het aantal personen. Het dagtarief ('a contant en gepast) gaat in de envelop en vervolgens in de brievenbus van de receptiedeur. Indien geen contant geld voorhanden kan tegen een kleine vergoeding contactloos betaald worden. Betaling per dag / dagen dat u denkt te staan vooruit. Niet achteraf. 

Vervolgens zoekt u zich een geschikte plek, naar eigen believen, uit.

Check-out
Als regel geldt dat uw verblijf tot max. 12.00 uur duurt.
Maximaal verblijf = 7 dgn. Langer kan; maar dan in overleg met eigenaar/beheerder. Door boeken / Dagje langer blijven ??
Geen probleem, Gewoon op de dag van uw eerder geplande vertrek het dagtarief voor 12:00 uur bij boeken.

Poort dicht!
Omstreeks 22.00 uur gaat de slagboom dicht. U kunt dan niet meer met camper het terrein op of af. Eea om de avond & nachtrust te garanderen en ongewenst bezoek te weren. s’Morgens gaat de poort om 7:00 uur weer open. Houd rekening met uitrij tijden. Andere aankomst en vertrektijden in onderling overleg. U kunt hiervoor bellen / mailen.

Open: Fietsers en Camper Camping Heiderust is het gehele jaar geopend.