Vanaf 01 november 2017 is ons sanitairgebouw ivm einde seizoen gesloten. Wel bieden wij u de mogelijkheid tot wintercamperen. Een mooie plek met 10 Amp.elektra en afname water + lozen grijs_water. Bezoek tijdens uw verblijf Nederlands mooiste Kerstshow bij tuincentrum Leurs te Venlo.

Kerstshow 2017

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is inmiddels een begrip geworden in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Tuincentrum Leurs is meerdere malen in de prijzen gevallen met de verkiezing van Beste Kerstshow van Nederland. Dit jaar presenteren wij onze jaarlijkse kerstshow weer in onze nieuwbouw van 4.000 m2 en in gedeeltes van de rest van ons tuincentrum. Met de kerstshow 'Sparkling Christmas' willen we onszelf opnieuw overtreffen om u een nóg mooiere kerstshow te presenteren in een prachtige droomwereld.

Opening kerstshow 2017
Een van Nederlands grootste kerstshows is geopend vanaf donderdag 28 september. Jaarlijks trekt Tuincentrum Leurs meer dan 350.000 bezoekers met hun prachtige kerstshow. Wie straks binnenloopt bij Tuincentrum Leurs, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie. Laat u verrassen door de nieuwste najaarstrends op het gebied van interieur, kleur en lifestyle. Nieuwsgierig? Bezoek dan tussen 28 september en 7 januari onze Kerstshow 'Sparkling Christmas'.

Ruime openingstijden en gratis parkeren. We zijn 363 dagen per jaar geopend met ruime openingstijden en u kunt bij ons gratis parkeren.

Weihnachtsshow
Der Weihnachtsmarkt vom Gartencenter Leurs ist inzwischen in den Niederlanden und in Deutschland zu einem Begriff geworden. Mit dem Weihnachtsmarkt „Sparkling Christmas“ in diesem Jahr wollen wir uns selber übertreffen, um Ihnen einen noch schöneren Weihnachtsmarkt zu präsentieren. Wir entführen Sie mit unserer kompletten Weihnachtskollektion in eine bezaubernde Traumwelt.

Weihnachtsshow - Sparkling Christmas
28. September bis 7. Januar, 2018.

Lemax Kollektion
In unserer Lemax-Welt können Sie sehr viele Lemax-Produkte sehen und auch ausprobieren!

Tuincentrum Leurs
Straelseweg 370, 5916 AD Venlo
tel: 077-3216000, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In verband met onze bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een enthousiaste, 
gemotiveerde en representatieve beheerder / een beheerders-echtpaar. 
Dit ter ondersteuning in diverse werkzaamheden binnen ons bedrijf.
Er staat geen onkostenvergoeding tegenover maar wel een kostenloze seizoensplek en een veel recreatieplezier in een mooie groene omgeving.
Lijkt u dit iets en heeft u serieuze interesse, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Eindelijk, het is zo ver. Onze vernieuwde site is vandaag, vrijdag 24 februari 2017 online gegaan! 

Wij nodigen u uit om de nieuwe site te bezoeken om vervolgens een goede indruk te krijgen over wat onze Fietsers- en Campercamping en haar omgeving u te bieden heeft. Wij hopen u vanaf 01 April a.s. als gast te mogen begroeten.

Marijn & Suzan, Thijn en Jort Berkers